viernes, 12 de junio de 2015

Final Banc de Llibres



LIBROS DEL BANCO

Tras muchas deliberaciones, el Ampa ha decidido que, con el objetivo de intentar ayudar a las familias que estén interesadas, facilitará la compra de los libros de 3º y 5º que pertenecían al banco de libros a las familias cuyos hijos/as cursan actualmente 2º y 4º, respectivamente.

Tratando de ser lo más justos y equitativos posibles, y evitar las colas y posteriores problemas, los lotes de que disponemos se repartirán por sorteo entre aquellas familias interesadas. El procedimiento será el siguiente:

1. A partir del lunes y hasta el día 19 de junio, habrá un listado en conserjería donde podrán apuntar a su hijo/a. Este número de orden corresponde al número asignado para el sorteo del lote de libros.

2. El 25 de junio en el colegio, se realizará por sorteo la asignación de los lotes a los números de orden, en presencia de los padres.

            - a las 19:00h para familias de 2º

            - a las 20:00h para familias de 4º

3. Para retirar los libros ese día, será necesario traer el ingreso bancario por la cantidad de:

Libros de  3º: 40€ 

Libros de  5º 30€.

El ingreso debe hacerse al nº de cuenta CAJA MAR ES0730582290062810030915, indicando el nombre y curso del alumno.

En el caso de haber más familias interesadas que lotes de libros, se devolverá el ingreso.

Pasado ese día NO se podrán adquirir lotes de libros del Banco de Libros.

 

NOTA: Dado que para el curso 2015/2016 los libros de se cambian y no serán válidos los de este curso, el Ampa no recogerá los ejemplares del banco de libros

 

Muchas gracias por vuestra colaboración.

JUNTA DE L’AMPA CEIP 9 D’OCTUBRE

LLIBRES DEL BANC

Després de moltes deliberacions, l'Ampa ha decidit que, amb l'objectiu d'intentar ajudar les famílies que estiguen interessades, facilitarà la compra dels llibres de 3r i 5t que pertanyien al banc de llibres a les famílies els fills de les quals cursen actualment 2n i 4t, respectivament.

Tractant de ser el més justos i equitatius possibles, i evitar les cues i posteriors problemes, els lots de què disposem es repartiran per sorteig entre aquelles famílies interessades. El procediment serà el següent:

1. A partir del dilluns i fins al dia 19 de juny, hi haurà un llistat en consergeria on podran apuntar el seu fill/a. Este número d'orde correspon al número assignat per al sorteig del lot de llibres.

2. El 25 de juny en el col·legi, es realitzarà per sorteig l'assignació dels lots als números d'orde, en presència dels pares.

            - a les 19:00h per a famílies de 2n

            - a les 20:00h per a famílies de 4t

3. Per a retirar els llibres eixe dia, serà necessari portar l'ingrés bancari per la quantitat de:

Llibres de  3r: 40€ 

Llibres de  5t 30€.

L'ingrés ha de fer-se al núm. de compte CAIXA MAR ES0730582290062810030915, indicant el nom i curs de l'alumne.

En el cas d'haver-hi més famílies interessades que lots de llibres, es tornarà l'ingrés.

Passat eixe dia NO es podran adquirir lots de llibres del Banc de Llibres.

 

NOTA: Atés que per al curs 2015/2016 els llibres de 4t es canvien i no seran vàlids els d'este curs, l'Ampa no arreplegarà els exemplars del banc de llibres

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

JUNTA DE l'AMPA CEIP 9 D'OCTUBRE

1 comentario:

  1. Moltes gràcies per tot el treball. M'haguera agradat que este projecte seguira avant, però en fi vos ho han posat molt difícil.
    Gràcies per intentar arreglar este marró que vos han deixat sense menjar-ho ni beure-ho i que esteu intentant arreglar sense ajuda de ningú.
    Dir-li a estos papes que es creuen tan llestos i que es dediquen a criticar la faena d'altres en els cantons, TREBALLEN SENYORS, i si no, CALLEN, deixen de marejar i d'informar roïnament les persones.
    De nou moltes gràcies pel vostre treball.

    ResponderEliminar