viernes, 3 de mayo de 2013

Supressió de tres mestres


 
 
 
 
La Comissió Reivindicativa informa:

         A la nostra escola, Conselleria ha decidit suprimir per al proper curs 3 places:

-     Una plaça de Primària.( Ludi)

-     Una plaça de Primària per Francès. (Lidia)

-     Una plaça de Pedagogia Terapèutica.(Nuria)

Per altra banda conselleria ha creat:

- una plaça de Primària per anglès (plaça que durant anys venim reclamant) a la qual s’ha pogut adscriure una de les mestres suprimides (Ludi).

- I també per altra part conselleria diu que ha augmentat una mestra d’Audició i llenguatge ( logopèdia- Isa),però la realitat és  que en aquests moments ja està al centre al 80 % del temps per tant l’augment no és realment d’una mestra sinó d’unes hores més.

 

Per tant A la nostra escola, s’han suprimit per al proper curs dos de les mestres que atenen els nostres fills i filles. Dos mestres amb plaça definitiva a la nostra escola que han posat tot el seu interès a fer la feina ben feta i que de cap de les maneres sobren al 9 d’Octubre.

- Lidia: professora de Primària (2 anys de definitiva al nostre centre)

- Núria: professora Pedagogia Terapèutica (educació especial, 5 anys de definitiva al nostre centre).

 

Açò implica un deteriorament en la qualitat de l’ensenyament que reben els xiquets i les xiquetes, ja que en desaparèixer una professora de primària, algun especialista (anglès, música, E.F.) haurà de fer-se càrrec d’una tutoria

A més, molts dels i les alumnes que necessiten una Educació Especial per tindre un ritme més lent en el seu aprenentatge, poden veure reduïdes les hores d’atenció o simplement deixaran de tindre l’atenció, en quedar-nos només amb una professora de Pedagogia Terapèutica .
Per tot açò, vam penjar les pancartes a les tanques dels dos edificis i recolzem i recolzarem totes les manifestacions de rebuig que facen els i les Mestres així com les convocades per la FAPA.

No hay comentarios:

Publicar un comentario